Wat kan ik voor u betekenen op het gebied van voeding? 
“Tel geen calorieën, maar voedingsstoffen”
Door middel van het bijhouden van een voedingsdagboek kunnen we samen zien wat u aan voedingsmiddelen binnenkrijgt en wat uw  voedingspatroon is. Afhankelijk van uw hulpvraag krijgt u van mij allerlei informatie, adviezen, recepten en tips om dit zoveel mogelijk te  optimaliseren. Het kan zijn dat u wilt afvallen, of juist wilt aankomen, naar een gezond gewicht wilt groeien of gewoon wilt weten of u het goed doet.
 Het is vaak zo dat mensen zich niet bewust zijn wat ze fout doen of niet weten hoe ze het beter moeten doen. Ook is het erg moeilijk bepaalde  (eet)gewoonten te doorbreken.
 In kleine stapjes leer ik u hoe u uw eetgewoonten kunt verbeteren. Dit is zonder pakjes, zakjes, shakes, repen of  pillen. Gewoon gezond,  (h)eerlijk leren koken met pure onbewerkte (liefst biologische) producten. Op deze manier kunt u het blijvend volhouden en krijgt u (en uw familie) een gezonde eetgewoonte.