Wist u dat er planten zijn die u kunnen beschermen tegen allergieën, kanker of hoofdpijn?

Hieronder volgt een lijstje met kamerplanten die net die eigenschappen hebben:

Crassula ovata

Een populaire vetplant die vooral beschermt tegen straling van magnetrons en van computers.
Ze gaan dus klachten tegen die te maken hebben met elektrosmog.
Het beste resultaat heeft u als u de plant 20 cm van het beeldscherm of van de magnetron af zet.

Pachycereus weberi

Ook deze cactus heeft precies dezelfde eigenschappen als voornoemde Crassula ovata.

Alpenroos

De alpenroos neemt Formaldehyde in zich op, het ammoniak in schoonmaakmiddelen (slaat over op de longen) en xylol uit uitlaatgassen (kankerverwekkend). Het is een mooie plant en een goede gezondsheidsgeschermer in de woon- en slaapkamer.

Klimop

Vooral voor mensen die aan een drukke straat wonen is de klimop zeer nuttig. Hij kan u beschermen tegen allergieën en tegen kanker. Hij filtert maar liefst 90% van het kankerverwekkende benzol uit uitlaatgassen. De klimop neemt ook giftige stoffen uit hout, verf en schoonmaakmiddelen in zich op en beschermt u zo tegen allergieën.