Ontgiften uw lichaam kan steun in gewichtsverlies en gezondheid restauratie. Een reden om detox is het verwijderen van parasieten die geen gezonde doel dienen.

Parasieten zijn worm-achtige wezens leven in je lichaam, dat ik weet zeker dat je niet van plan uit te nodigen. Bijna alle van ons … geloof het of niet … hebben parasieten leven in ons lichaam. Het is een feit van het leven. ! br! br! ze hun weg vinden in ons lichaam op vele manieren. Ze kunnen leven in de vissen en andere dieren waarvan het vlees serveren wij in ons dinertabellen. Ze kunnen in onze groenten en fruit. Ze kunnen in onze watervoorziening. ! br! br! Je kunt zelfs je eigen huisdier hond of kat en onbedoeld pick-up een parasiet. Het wordt op je hand en dan gaat je hand in je mond. Geen wonder dat moeder zei altijd naar uw handen.

Parasieten leven van hun gastheer … dat ben jij. En dat is nooit uw voordeel. ! br! br! Ze kunnen echt hun weg werk in de muren van uw maag en darmen leidt tot een ernstige pain. Ze kunnen prikkelbare darm syndroom (IBS), diarree, obstipatie, extreme vermoeidheid, gas, opgeblazen gevoel, huiduitslag, en buikpijn. ! br! br! Zelfs pijnlijke symptomen je denkt misschien blindedarmontsteking of een maagzweer zou kunnen zijn veroorzaakt door parasieten gravend hun weg naar je lichaam.! br! br! Zij kunnen u uitputten van 80-90% van uw voedingsstoffen en volledig zap je van energie. Een slib gevulde lichaam is een rijpe voedingsbodem voor deze kleine diertjes. Eend ze duidelijk kunnen groeien en vermenigvuldigen.! br! br! Hoe kunt u het minimaliseren van de parasiet populatie in uw woon-lichaam? Eerst moet u grondig groenten en fruit te wassen. Zorg ervoor dat uw vlees volledig gaar is. ! br! br! Was uw handen regelmatig en houd ze uit uw mond. Als u een nagel bijter, maatregelen nemen om die gewoonte te breken. ! br! br! U kunt ook maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw voedsel is goed verteerd. Ik zal de toekomst artikelen over verterenion. Goed verteerd voedsel minimaliseert het afval dat blijft hangen in je lichaam dat anders is een feest voor parasieten. ! br! br! onderhouden van een adequaat niveau van HCL in uw maag is erg belangrijk. HCL heeft een pH van 1. Naast hulp bij de spijsvertering, HCL werken om infecties te voorkomen, aangezien de meeste organismen die worden ingenomen, zoals bacteriën en parasieten, worden vernietigd door een voldoende zuur milieu. ! br! br! Ironisch genoeg, onze samenleving behandelt spijsvertering kwalen met Antaklant-id’s maken nog minder HCL beschikbaar. Ter bevordering van de productie van HCL, kunt u vers citroensap of een theelepel appel cider azijn te drinken in een glas water ongeveer 30 minuten voor een maaltijd. Als je dit helpt je spijsvertering, dan zouden waarschijnlijk lijden aan lage HCL productie.

Het is een uitdaging om te voorkomen dat inname van parasieten volledig. Maar weten hoe te minimaliseren die komen en hoe die dat wel doen verdrijven zal wonderen doen voor uw gezondheid te herstellen.