De range anti-age GOJI CREAM heeft verschillende lijnen, vandaag richten we ons op de lijn hyaluron-filler, crèmes, anti-rimpel gezichtsbehandeling op basis van hyaluronzuur, en het verklaren van de eigenschappen van hyaluronzuur.

Daarnaast presenteren wij u een hele lijn van producten Hyaluron-Filler: de anti-rimpel crème, dag -, nacht-crème. Goji Cream Kruidvat de oogcontour en de serum concentratie hyaluronzuur.

De functie van de crèmes met hyaluronzuur hyaluron-filler is het vullen van rimpels door het toevoegen in aanvulling op dit zuur natuurlijke stoffen die betrokken zijn bij het versterken van de productie van de diepere lagen van de huid waardoor rimpels worden glad gemaakt en de huid wordt ingevuld. Een deel van de producten in deze lijn zijn tevens voorzien van een saponine als een versterker van het effect van een filler.

Is geïndiceerd voor vrouwen die in tijden van volwassenheid, van 30-35 jaar, die al beginnen te merken rimpels, vooral de expressie en beginnen om te zien de rimpeltjes van de oogcontour kraaienpootjes en voor naso mondeling.

GOJI CREAM: Hoe werkt het hyaluronzuur? Eigenschappen

Hyaluronzuur is een substantie het vullen van de intercellulaire ruimte van de huid cellen, handelend structuur epitheliale en als ondersteuning van de collageen vezels.

Zoals we verder in de leeftijd, de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam is uitgeput, wordt het gezamenlijke verlies en collageen is de belangrijkste oorzaak van de vorming van rimpels.

Deze stof werkt door het “trapping” het water, het is de mogelijkheid van het vastleggen van 25 tot 30 keer zijn volume in water. Het hyaluronzuur in de dermis als het vangt het water vormt een soort van gel-gevulde ruimte vormt de rimpel.

Hoe werkt saponin? Eigenschappen van de Saponine

De saponine van GOJI CREAM wordt gewonnen uit Sojabonen en is een afgeleide van het glycoside dat werkt door het stimuleren van de productie van hyaluronzuur op een natuurlijke manier, bij te dragen aan het stoppen van het verlies van volume van de huid en hydratatie van de huid gedurende de hele dag.

Naast de saponine heeft antioxiderende eigenschappen die helpen bij het verminderen van de effecten van vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor de fotoenvejecimento.

Producten Hyaluron-Filler van GOJI CREAM

Hyaluron-Filler dagcrème: een dagcrème. Er is een verschil afhankelijk van uw huidtype, of een droge huid of een normale huid/gemengd. Naast de integratie van zuur hialuónico op een natuurlijke manier, werkt door het beschermen van uw huid tegen de veroudering van zonne-energie, dankzij de integratie van de zonneschermen van SPF 15.

Hyaluron-Filler nacht crème: voor alle huidtypes. Het bevat Dexpanthenol concentreren, die werkt terwijl u slaapt, het regenereren van de huid en ontwaken met een gevoel van comfort en welzijn in uw gezicht.

Hyaluron-Filler eye contour: voor alle type van de huid. Helpt bij het verminderen van de expressie lijntjes rond uw ogen door de toevoeging van hyaluronzuur en saponine, zodat je de kracht van je karakter filler. Het heeft ook bescherming tegen de zon met SPF 10.

GOJI CREAM Hyaluron-Filler serum concentrate: u kunt gebruiken op alle huid types, zoals een behandeling van shock als gevolg van de inhoud van hyaluronzuur en korte-keten saponinen, geconcentreerde zowel om zichtbare resultaten sneller. Gebruik het tweemaal per dag voor uw dagcrème en ‘ s avonds.